Placeholder

SOW Amandelhout Rookchips Nr3: Intens Rookaroma – 500 ml – Perfect voor Smokey Flavors – BBQ Rookchips

4,95

Beschikbaarheid:

Op voorraad en klaar om te verzenden

Korte omschrijving

Geef je BBQ gerechten een nootachtige twist met de Rooksnippers Amandel 500ml. Deze houtsnippers zorgen voor een unieke smaakervaring en maken van elke BBQ avond een succes. Laat je gasten genieten van de heerlijke nootachtige smaak van je gerechten en verras ze met deze bijzondere toevoeging.

– Zorgt voor een heerlijke nootachtige smaak aan je gerechten
– Geschikt voor alle soorten vlees, vis en groenten
– Maakt van elke BBQ avond een succesvolle en unieke smaakervaring!

Unieke nootachtige smaak

Met deze Rooksnippers geef je je gerechten een unieke nootachtige smaak. Hiermee maak je indruk op je gasten en zorg je voor een culinaire ervaring tijdens je BBQ avond.

Geschikt voor alle soorten vlees en vis

Of je nu gaat voor een sappige steak, een mals stukje kip of een stukje vis, de Rooksnippers Amandel zijn geschikt voor alle soorten vlees en vis. Hierdoor kun je eindeloos variëren en altijd weer iets nieuws op tafel zetten.

Lange brandtijd voor langdurige rooksmaak

De Rooksnippers Amandel hebben een lange brandtijd waardoor je gerechten langdurig worden blootgesteld aan de heerlijke nootachtige rooksmaak. Hierdoor krijgt je vlees of vis niet alleen een unieke smaak maar wordt het ook nog eens mals en sappig.

Conclusie

Bestel nu de Rooksnippers Amandel 500ml en geef je BBQ gerechten een unieke nootachtige smaak die je gasten niet snel zullen vergeten!

Gewicht 1 kg

Reviews

Er zijn nog geen reviews beschikbaar

Plaats de eerste review voor “SOW Amandelhout Rookchips Nr3: Intens Rookaroma – 500 ml – Perfect voor Smokey Flavors – BBQ Rookchips”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *