• sportbidon_sky_green-1a
  • sportbidon_sky_blue-1a
  • sportbidon_sky_beige-1a
  • sportbidon_sky_black-1a
  • sportbidon_sky_green-2
  • sportbidon_sky_blue-2
  • sportbidon_sky_beige-2
  • sportbidon_sky_green-1
  • sportbidon_sky_blue-1
  • sportbidon_sky_beige-1
  • sportbidon_sky_black-1
sportbidon_sky_blue-2

Sportbidon

19,99

Beschikbaarheid:

Op voorraad en klaar om te verzenden

De sportbidon voor de actieve man is verkrijgbaar in maar liefst 4 stoere kleuren, waardoor er altijd wel een variant is die bij zijn stijl past. Of hij nu aan het rennen is, op de fiets zit of in de sportschool traint, deze bidon is ideaal om hem gehydrateerd te houden tijdens zijn sportieve activiteiten.

Deze stoere bidon, van het bekende merk ‘Reboottle’, is ontworpen met slimme gehoekte zijdes en voorzien van een geribbelde siliconen sleeve, waardoor hij makkelijk vast te houden is en ergonomisch in gebruik is. Met een royale inhoud van ruim 500 ml biedt deze bidon voldoende capaciteit om hem tijdens zijn workout van de nodige hydratatie te voorzien. Bovendien is hij 100% lekvrij, dus geen gedoe met vervelende lekken in zijn sporttas of tijdens het drinken.

De sportbidon is gemaakt van tritan, een materiaal dat de uitstraling van glas heeft maar veel duurzamer is. Dit betekent dat de vloeistof in de bidon blijft waar het hoort, zonder dat er geuren of smaken worden vastgehouden. Bovendien is tritan vrij van schadelijke stoffen, waardoor hij veilig is voor dagelijks gebruik.

Met een handige riem kan hij de bidon gemakkelijk met zich meedragen, of het nu in zijn hand is of om zijn pols. En dankzij de stevige dop met extra verzegeling hoeft hij zich geen zorgen te maken dat de bidon tijdens zijn activiteiten onbedoeld opengaat.

Deze sportbidon is niet alleen ideaal voor de sportliefhebber die zijn hydratatie serieus neemt, maar ook voor mannen die graag een steentje willen bijdragen aan het verminderen van afval. Met zijn duurzame ontwerp draagt deze bidon bij aan een zero waste-cultuur, waardoor het ook een verantwoord cadeau is voor mannen die waarde hechten aan milieubewust leven. Geef hem de perfecte metgezel voor zijn intense trainingen en laat hem genieten van optimale hydratatie, waar hij ook gaat.

 

 

Belangrijke productkenmerken Sportbidon:

+ ergonomisch design
+ gemaakt van duurzame materialen
+ vrij van BPA

+ leverbaar in 4 stoere kleuren

 

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews beschikbaar

Plaats de eerste review voor “Sportbidon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanvullende informatie

Kwaliteit: Tritan body en cap - siliconen hoes
Formaat: 23 cm - 4 x 7,8 cm
Kleur: sky zwart - sky blue - sky beige - sky green
Nettogewicht: 226 gram
Capaciteit: max. 650 ml
Overig: BPA-vrij (geen migraties) - ECO (biobased 40% plantaardige oorsprong) - voedselveilig - geschikt voor koude (-15℃) en warme (+96℃) dranken - houdt geen geuren of smaken vast