Op zoek naar een origineel zakelijk cadeau? Bestel bij HUMK

Bij HUMK besteden we aandacht aan originele cadeaus. Zeker voor zakelijke cadeaus snappen we dat het lastig kan zijn om een origineel cadeau uit te zoeken. Bij HUMK hebben we een breed assortiment aan verschillende zakelijke cadeau’s. Of je nu op zoek bent naar een zakelijk geschenk voor een jubileum van een collega, of een leuke attentie voor een zakenrelatie of klant: bij HUMK vind je wat je zoekt!

Hippe Armband met handgestempelde band

34,95
0 out of 5

Dutch design met een toefje Italiaanse invloed. Het leer komt uit Italië en de armband wordt met de hand gemaakt in Nederland. Ook een tekst wordt met de hand gezet. Een eigentijds en tevens bijzonder sieraad voor iedere mannenpols.

Skyline Breda

56,95179,95
0 out of 5

Stadskaart Haarlem

69,95239,95
0 out of 5

Stadskaart Rotterdam

69,95239,95
0 out of 5

Zakelijke cadeaus van Humk

Ook voor je klanten en medewerkers kun je bij Humk terecht. Want eigenlijk geldt hier hetzelfde als bij iedere man: wat zal ik geven?
Bij Humk vind je originele kado’s waarmee je mannen blij maakt. Het maakt dan niet uit of dit een of meerdere zakelijke relaties betreft of een of meerdere van je medewerkers. Wij van Humk zijn er van overtuigd dat veel van onze producten zeer geschikt zijn om te gebruiken als relatiegeschenk, een kado voor een jubilaris of de verjaardag van een collega, een eindejaargeschenk voor de mannelijke medewerkers, noem maar op.

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen of ben je er niet helemaal zeker van waarmee je hem blij maakt dan is er altijd nog de HUMK Kadokaart. Hiermee kun je toch een origineel kado in het vooruitzicht stellen en weet je zeker dat de ontvanger het gewenste cadeau krijgt!

Wil je voor zakelijk gebruik een groot aantal van onze producten afnemen? Laat het ons weten! Stuur een berichtje naar welkom@humk.nl of bel naar 078 6818492. We helpen je graag!

Heb je vragen over onze producten of wil je een offerte ontvangen?